Over Defellow

Defellow is jouw kameraad in het ontwikkelen van een prachtige, snelle, maar vooral effectieve website. Want een website is veel meer dan alleen een virtueel visitekaartje. En dat begrijpen we maar al te goed.

Waarom Defellow

De ontwikkeling van het internet is heel snel gegaan. En waar een website voorheen diende als visitekaartje, is het vandaag de dag de basis van je marketingstrategie.

Je trekt nieuwe bezoekers aan via zoekmachines, socialmedia-kanalen en advertenties en zet ze om in klanten door middel van converterende landingspagina’s.

Maar als een website het fundament is van de marketingafdeling. Waarom wordt deze dan gebouwd door een developer. Een developer weet niet wat een goede landingspagina nodig heeft, wat de meest gebruiksvriendelijke URL-structuur is, of wanneer een artikel goed scoort in Google.

Misschien nog wel belangrijker: Een website is constant in beweging. Je bouwt niet in één keer de meest converterende landingspagina die je kunt maken. Daarvoor moet je constant testen en verbeteren. En als iets vandaag werkt, betekent het niet dat het over een maand ook nog werkt.

Bij Defellow zijn we ervan overtuigd dat het maken van een website de taak is van een marketeer. Een marketeer kent zijn/haar doelgroep als geen ander en weet dus veel beter hoe een website opgebouwd moet worden.